مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

علائم اعتياد به مواد مخدر چيست؟ چگونه مي‌توانيم تشخيص بدهيم كه فردي مواد مصرف مي‌كند يا خير؟ اين سؤال‌ها براي بسياري از خانواده‌هايي كه نگران عزيزان خود هستند پيش مي‌آيد. اين امر باعث مي‌شود كه افراد در پي كسب اطلاعات بيشتر در مورد اعتياد و علائم آن باشند تا بتوانند به موقع از اين موضوع آگاه شده و در صورت لزوم به فرد مورد نظر كمك كنند.

در واقع علائم اعتياد به مواد مخدر شامل علائم رفتاري، جسماني و روانشناختي مي‌شود. توجه داشته باشيد در صورت مشكوك شدن به نزديكانتان هيجانات خود را كنترل كرده و با مشاور در ارتباط باشيد. اگر شما هم به دنبال افزايش آگاهي خود در اين زمينه هستيد با ما همراه باشيد.

منبع: علائم اعتياد به مواد مخدر

علائم اعتياد به مواد مخدر

اعتياد به مواد مخدر يا همان اختلال مصرف مواد به مرور زمان منجر به تغييراتي در ظاهر و رفتار فرد مي‌شود كه از طريق آن مي‌توان به وجود اين آسيب پي برد. اين تغييرات معمولاً در 3 سطح علائم جسماني، رفتاري و رواني طبقه‌بندي مي‌شوند.

البته هرگز نمي‌توان بدون مشورت با يك متخصص و بنا به نظر شخصي به فردي برچسب اعتياد زد. در نتيجه اگر علائم اعتياد به مواد مخدر را در يكي از اطرافيانتان مشاهده كرديد و در اين باره مشكوك شديد قبل از هر چيز با يك روانشناس متخصص در حيطه اعتياد در تماس باشيد و از او مشورت بگيريد.

داشتن قضاوت عجولانه و برخوردهاي نامناسب در اين زمان مي‌تواند تا حد بسيار زيادي آسيب‌زا باشد و رابطه بين فردي شما را مختل نمايد. شما براي اطمينان از اعتياد در فرد مي توان از دو طريق آشنايي با علائم اعتياد به مواد مخدر كه در ادامه توضيح داده مي شود و تست اعتياد استفاده نمود. در ادامه به بررسي اجمالي علائم اعتياد در مواد مخدر مختلف مي پردازيم:

علائم اعتياد به ترياك

از جمله مهمترين علائم اعتياد به موادر مخدر ترياك مي توان به تعرق زياد، اسهال و استفراغ، كاهش اشتها، احساس خواب آلودگي، خشكي دهان، تغييرات خلقي، كاهش وزن و … اشاره داشت -

علائم اعتياد به هروئين

از جمله نشانه و علائم اعتياد به هروئين مي تان به مواردي چون احساس خواب آلودگي، خشكي دهان، گيجي و سردرگمي، كاهش ميل جنسي، تيرگي و كبود شدن لب ها و … اشاره كرد

 

علائم اعتياد به شيره

علائم جسماني اعتياد به شيره شامل كاهش وزن، اسهال، خارش پوست، درد مفاصل و عضلات، تهوع و استفراغ، سردرد، كوچك شدن مردمك چشم، تب و لرز، خستگي و… مي‌باشد.

مصرف شيره علاوه بر علائم جسماني، داراي علائم روحي و رواني نيز مي‌باشد. علائم رواني اعتياد شامل كمبود انگيزه، حالت افسردگي، از دست دادن تمركز يا علاقه، گيجي، نوسانات خلقي يا تغييرات شديد رفتاري، اضطراب، گفتار آهسته يا گنگ و… مي‌باشد. ب

علائم اعتياد به ب 2

از جمله علائم اعتياد به بوپرونورفين يا ب 2 مي توان به مواردي همچون سرگيجه، تاري ديد، از دست دادن اشتها، مشكلات تنفسي، احساس افسردگي، مشكلات حافظه و … اشاره كرد.

علائم اعتياد به متادون

از جمله مهمترين علائم اعتياد به متادون مي توان به مواردي همچون خواب آلودگي، تنگي نفس، خارش بدن، سردرد، ناتواني در تمركز، احساس خستگي، عضله يا شكم درد، تعرق زياد، زودرنجي و … اشاره كرد.

علائم اعتياد به ترامادول

از جمله مهمترين علائم اعتياد به مواد مخدر ترامادول مي توان به مواردي همچون زودرنجي، لرزش بدن، تب و لرز، آب ريزش بيني، اضطراب و بي قراري و … اشاره كرد

علائم اعتياد به مواد مخدر جسماني، رواني و روانشناختي

در ادامه به طور مختصر هر يك از علائم جسماني، رواني و روانشناختي اعتياد به مواد مخدر بررسي شده است :

علائم جسماني اعتياد به مواد مخدر

افرادي كه به سوءمصرف مواد يا الكل مي‌پردازند اغلب با تغييرات جسماني متعددي رو به رو مي‌شوند كه بنا به نوع ماده مصرفي مي‌تواند متغير باشد. رايج‌ترين علائم اعتياد به مواد مخدر جسماني به شرح زير است.

– افزايش آبريزش بيني (رايج در مصرف كوكائين)

– لرزش بدن و بروز تشنج

– كاهش هماهنگي حركتي بدن و ناتواني در حفظ تعادل

– احساس كمبود انرژي و خستگي شديد

– تنگ شدن مردمك چشم‌ها (رايج در مصرف مخدرهايي نظير هروئين)

– قرمزي چشم‌ها (رايج در مصرف ماريجوانا)

– عدم توجه به بهداشت فردي

– بروز لكه‌هاي پوستي

– تغيير الگوي خواب به صورت بي‌خوابي، پرخوابي يا داشتن خواب منقطع و آشفته در طول شب

– ايجاد تغييراتي در وزن و اشتهاي فرد براي مثال ماريجوانا به حد زيادي اشتها را افزايش مي‌دهد و در نتيجه منجر به افزايش وزن مي‌شود. در حالي كه مصرف مواد محركي نظير شيشه و اكستازي اغلب به كاهش وزن مي‌انجامد.

 

علائم رفتاري اعتياد به مواد مخدر

علاوه بر تغييراتي كه در ظاهر فرد ايجاد مي‌شود، مصرف مواد معمولاً منجر به تغييرات رفتاري خاصي مي‌شود. به همين خاطر اطرافيان فرد مصرف كننده مواد اغلب اظهار مي‌كنند كه فرد مورد نظرشان كاملاً تغيير كرده است و گويي ديگر آن آدم سابق نيست. از جمله رايج‌ترين علائم اعتياد به مواد مخدر كه در رفتار فرد ظاهر مي شود مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

– تغيير عادات و فعاليت‌هاي روزمره فرد

– تمايل به گوشه‌گيري و انزواي بيشتر

– افت عملكرد شغلي و تحصيلي

– دروغ‌گويي و پنهان كاري زياد

– درگيري با قانون

– بي‌توجهي به مسئوليت‌هاي فردي

– درگيري با مشكلات مالي

علائم روانشناختي اعتياد به مواد مخدر

مصرف مواد تأثيرات بسياري بر مغز افراد مي‌گذارد و همين امر باعث مي‌شود كه آن‌ها افكار و هيجانات متفاوتي را تجربه كنند كه در حالت طبيعي وجود ندارند. رايج‌ترين علائم اعتياد به مواد مخدر روانشناختي موارد زير را شامل مي‌شود.

– ايجاد تغييراتي در ويژگي‌هاي شخصيتي فرد

– بروز اختلالاتي در سلامت روان نظير افسردگي و اضطراب

– دچار شدن به افكار بدبينانه، وسواسي يا ترسناك

– كاهش اعتماد به نفس

– داشتن نگاه بدبينانه و منفي نسبت به زندگي

– فاصله گيري عاطفي از نزديكان

– كاهش انگيزه براي زندگي

– احساس پوچي و بي‌علاقگي نسبت به موضوعات مختلف

 

اقدامات لازم هنگام مشكوك شدن به اعتياد

اگر علائم اعتياد به مواد مخدر را در يكي از نزديكانتان مشاهده كرديد قدم اول اين است كه بتوانيد هيجانات منفي خود را كنترل كرده و دست به اقدام عجولانه نزنيد. همچنين لازم است كه به يك روانشناس متخصص در زمينه اعتياد مشورت نماييد تا در اين زمينه اطلاعات بيشتري به دست بياوريد.

تشويق كردن فرد مشكوك به اعتياد براي مراجعه به روانشناس نيز اين فرصت را در اختيار او قرار مي‌دهد كه بتواند در فضايي امن مورد بررسي قرار بگيرد و در صورت نياز مداخلات حرفه‌اي دريافت نمايد.

اين مسئله را درنظر داشته باشيد كه بسياري از افراد به دليل مشكلات روحي يا اجتماعي دچار اعتياد مي شوند، در نتيجه اگرنتوانيد برخورد مناسبي با فرد مورد نظر داشته باشيد ممكن است با تشديد اين مشكلات ناخواسته او را به سمت مصرف مواد سوق بدهيد. به همين خاطر تلاش كنيد تا بدون مشورت با يك متخصص دست به هيچ اقدامي نزنيد و ابتدا تلاش كنيد تا در مورد صحت اعتياد فرد اطمينان يابيد. براي شناخت بيشتر در زمينه مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.

 

تست علائم اعتياد به مواد مخدر

تست‌هاي اعتياد بسته به نوع ماده مخدر در انواع مختلفي ارائه مي‌شوند و هريك از آن‌ها شيوه مشخصي براي تشخيص مصرف مواد مخدر توسط فرد دارند. به طور كلي از مهم‌ترين تست‌هاي اعتياد مي‌توان به آزمايش ادرار، پلاسماي خون، بزاق و عرق اشاره كرد كه در ادامه هر يك از اين موارد به صورت جداگانه توضيح داده مي‌شود.

 

ترك اعتياد

ترك اعتياد براي كسي كه درگير اين مشكل شده تصميمي سخت و در عين حال حياتي است. بسياري از اين افراد با وجود تمام مشكلات حاضرند به مصرف خود ادامه دهند اما به ترك فكر نكنند. يكي از علل اين موضوع تجربه علائم ناخوشايندي است كه در پي مصرف نكردن مواد به بيمار دست مي‌دهد. هم‌چنين وسوسه شديد ذهني و احساس اجبار براي مصرف مجدد همگي از موانعي هستند كه جلوي ترك اعتياد را مي‌گيرند.

با اين حال امروزه روش‌هاي نويني براي ترك اعتياد ابداع شده‌اند كه به فرد كمك مي‌كنند بر اين موانع غلبه كرده و بتواند ترك موفقيت آميزي را تجربه كند.

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سؤالات متداول در علائم اعتياد به مواد مخدر

علائم اعتياد به مواد مخدر را چگونه مي توان تشخيص دارد ؟

بعد از مصرف مواد مخدر علائمي در فرد ظاهر مي شود كه شما مي توان با آشنايي با آنها اعتياد را در فرد تشخيص دهيد. در اين مقاله به بررسي كامل علائم اعتياد به مواد مخدر پرداخته شده است.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: علائم اعتياد به مواد مخدر

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/11/14  ] [ ۰۷ ] [ newmiind ] [ ]

علائم اعتياد به مواد مخدر چيست؟ چگونه مي‌توانيم تشخيص بدهيم كه فردي مواد مصرف مي‌كند يا خير؟ اين سؤال‌ها براي بسياري از خانواده‌هايي كه نگران عزيزان خود هستند پيش مي‌آيد. اين امر باعث مي‌شود كه افراد در پي كسب اطلاعات بيشتر در مورد اعتياد و علائم آن باشند تا بتوانند به موقع از اين موضوع آگاه شده و در صورت لزوم به فرد مورد نظر كمك كنند. در واقع علائم اعتياد به مواد مخدر شامل علائم رفتاري، جسماني و روانشناختي مي‌شود. توجه داشته باشيد در صورت مشكوك شدن به نزديكانتان هيجانات خود را كنترل كرده و با مشاور در ارتباط باشيد. اگر شما هم به دنبال افزايش آگاهي خود در اين زمينه هستيد با ما همراه باشيد.

 

 

مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو خدمات 

 

مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

 

مشاوره تلفني - مشاوره تلفني خانواده - مشاوره تلفني ازدواج - مشاوره تلفني خيانت - مشاوره تلفني كودك - مشاوره تلفني جنسي - مشاوره تلفني ترك اعتياد - مشاوره شغلي تلفني - مشاوره تلفني تحصيلي - مشاوره حضوري - مشاوره خانواده - مشاوره ازدواج - مشاوره خيانت - مشاوره كودك - مشاوره جنسي - مشاوره ترك اعتياد - مشاوره شغليمشاوره تحصيلي

از جمله مهمترين موضوعاتي كه شما بايد بر روي آن ها 

ترك ترياك - ترك متادون - ماده مخدر گل - ترك ترامادول - تربيت كودك - تست اعتياد - ترك اعتياد - درمان استرس - درمان اضطراب - درمان افسردگي - علائم افسردگي - روانشناسي كودك - ملاك انتخاب همسر 

 

منبع:

علائم اعتياد 

 اعتياد 

 

 

 

 

 

علائم اعتياد به مواد مخدر

اعتياد به مواد مخدر يا همان اختلال مصرف مواد به مرور زمان منجر به تغييراتي در ظاهر و رفتار فرد مي‌شود كه از طريق آن مي‌توان به وجود اين آسيب پي برد. اين تغييرات معمولاً در 3 سطح علائم جسماني، رفتاري و رواني طبقه‌بندي مي‌شوند. البته هرگز نمي‌توان بدون مشورت با يك متخصص و بنا به نظر شخصي به فردي برچسب اعتياد زد. در نتيجه اگر علائم اعتياد را در يكي از اطرافيانتان مشاهده كرديد و در اين باره مشكوك شديد قبل از هر چيز با يك روانشناس متخصص در حيطه اعتياد در تماس باشيد و از او مشورت بگيريد. داشتن قضاوت عجولانه و برخوردهاي نامناسب در اين زمان مي‌تواند تا حد بسيار زيادي آسيب‌زا باشد و رابطه بين فردي شما را مختل نمايد.

 

بيشتر بخوانيد : اعتياد چيست | تعريف و آشنايي با ماهيت اعتياد

 

علائم جسماني اعتياد به مواد مخدر

افرادي كه به سوءمصرف مواد يا الكل مي‌پردازند اغلب با تغييرات جسماني متعددي رو به رو مي‌شوند كه بنا به نوع ماده مصرفي مي‌تواند متغير باشد. رايج‌ترين علائم جسماني اعتياد معمولاً به شرح زير است.

تماس با مشاور

– افزايش آبريزش بيني (رايج در مصرف كوكائين)

– لرزش بدن و بروز تشنج

– كاهش هماهنگي حركتي بدن و ناتواني در حفظ تعادل

– احساس كمبود انرژي و خستگي شديد

– تنگ شدن مردمك چشم‌ها (رايج در مصرف مخدرهايي نظير هروئين)

– قرمزي چشم‌ها (رايج در مصرف ماريجوانا)

– عدم توجه به بهداشت فردي

– بروز لكه‌هاي پوستي

– تغيير الگوي خواب به صورت بي‌خوابي، پرخوابي يا داشتن خواب منقطع و آشفته در طول شب

– ايجاد تغييراتي در وزن و اشتهاي فرد براي مثال ماريجوانا به حد زيادي اشتها را افزايش مي‌دهد و در نتيجه منجر به افزايش وزن مي‌شود. در حالي كه مصرف مواد محركي نظير شيشه و اكستازي اغلب به كاهش وزن مي‌انجامد.

 

بيشتر بخوانيد : مصرف ترياك | علائم و نشانه هاي اعتياد به ترياك چيست؟ 

 

علائم رفتاري اعتياد به مواد مخدر

علاوه بر تغييراتي كه در ظاهر فرد ايجاد مي‌شود، مصرف مواد معمولاً منجر به تغييرات رفتاري خاصي مي‌شود. به همين خاطر اطرافيان فرد مصرف كننده مواد اغلب اظهار مي‌كنند كه فرد مورد نظرشان كاملاً تغيير كرده است و گويي ديگر آن آدم سابق نيست. از جمله رايج‌ترين علائم رفتاري اعتياد مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

– تغيير عادات و فعاليت‌هاي روزمره فرد

– تمايل به گوشه‌گيري و انزواي بيشتر

– افت عملكرد شغلي و تحصيلي

– دروغ‌گويي و پنهان كاري زياد

– درگيري با قانون

– بي‌توجهي به مسئوليت‌هاي فردي

– درگيري با مشكلات مالي

علائم روانشناختي اعتياد به مواد مخدر

مصرف مواد تأثيرات بسياري بر مغز افراد مي‌گذارد و همين امر باعث مي‌شود كه آن‌ها افكار و هيجانات متفاوتي را تجربه كنند كه در حالت طبيعي وجود ندارند. رايج‌ترين علائم روانشناختي اعتياد موارد زير را شامل مي‌شود.

– ايجاد تغييراتي در ويژگي‌هاي شخصيتي فرد

– بروز اختلالاتي در سلامت روان نظير افسردگي و اضطراب

– دچار شدن به افكار بدبينانه، وسواسي يا ترسناك

– كاهش اعتماد به نفس

– داشتن نگاه بدبينانه و منفي نسبت به زندگي

– فاصله گيري عاطفي از نزديكان

– كاهش انگيزه براي زندگي

– احساس پوچي و بي‌علاقگي نسبت به موضوعات مختلف

 

بيشتر بخوانيد : اعتياد به شيره | آشنايي با علائم و نشانه هاي اعتياد به شيره

 

اقدامات لازم هنگام مشكوك شدن به اعتياد 

اگر علائم اعتياد به مواد مخدر را در يكي از نزديكانتان مشاهده كرديد قدم اول اين است كه بتوانيد هيجانات منفي خود را كنترل كرده و دست به اقدام عجولانه نزنيد. همچنين لازم است كه به يك روانشناس متخصص در زمينه اعتياد مشورت نماييد تا در اين زمينه اطلاعات بيشتري به دست بياوريد. تشويق كردن فرد مشكوك به اعتياد براي مراجعه به روانشناس نيز اين فرصت را در اختيار او قرار مي‌دهد كه بتواند در فضايي امن مورد بررسي قرار بگيرد و در صورت نياز مداخلات حرفه‌اي دريافت نمايد. 

اين مسئله را درنظر داشته باشيد كه بسياري از افراد به دليل مشكلات روحي يا اجتماعي دچار اعتياد مي شوند، در نتيجه اگرنتوانيد برخورد مناسبي با فرد مورد نظر داشته باشيد ممكن است با تشديد اين مشكلات ناخواسته او را به سمت مصرف مواد سوق بدهيد. به همين خاطر تلاش كنيد تا بدون مشورت با يك متخصص دست به هيچ اقدامي نزنيد و ابتدا تلاش كنيد تا در مورد صحت اعتياد فرد اطمينان يابيد. 

براي شناخت بيشتر در زمينه مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.

 

سؤالات متداول

– آيا علائم اعتياد به مواد مخدر صنعتي مشابه با مواد مخدر سنتي است؟

مواد صنعتي نظير شيشه، اكستازي يا فن سيكليدين بيشتر بر سطح روان تأثير مي‌گذارند و منجر به بروز علائم رواني جدي نظير توهم، هذيان و روان پريشي در دراز مدت مي‌شود. ترك اين مواد نيز بيشتر به مشكلاتي نظير بي‌قراري و اضطراب مي‌انجامد. در حالي كه علائم مخدر سنتي بيشتر به عوارض جسماني مي‌انجامند و ترك آن‌ها نيز علائمي نظير درد عضلاني، تعريق و حالت تهوع را به همراه دارد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

شماره تماس ذهن نو

منبع:

علائم اعتياد 

 اعتياد 

 

امتیاز:
بازدید: 11
برچسب:
:
[ 1399/9/10  ] [ ۱۰ ] [ newmiind ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : 0
    دیروز : 0
    افراد آنلاین : 3
    همه : 0
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب